Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkçe dublaj , türkçe altyazılı film indir, film indirme sitesi

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏

Admin
    Admin

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Empty Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏

Mesaj tarafından Admin Salı Ara. 21, 2010 3:09 am

**Beni Asla Bırakma**

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ D50ce1aga

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Capsub0

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Neverletmego2011scrxvid

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Fileinforb9

Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere
    Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
    Yönetmen: Mark Romanek
    Senaryo: Alex Garland
    Yapımcı: Alex Garland, Allon Reich
    Görüntü Yönetmeni: Adam Kimmel
    Müzik: Rachel Portman
    Süre: 1 saat 43 dk
    Oyuncular : Keira Knightley, Carey Mulligan, Andrew Garfield, Charlotte Rampling, Sally Hawkins, Domhnall Gleeson, Andrea Riseborough, Charlie Rowe, Ella Purnell, Gareth Derrick, Hannah Sharp, ızzy Meikle-small, Kate Bowes Renna, Lydia Wilson, Nathalie Richard, Oliver Parsons

Çocukluklarından itibaren aynı yatılı okula giden, birbirlerine çok bağlı üç dost olan Ruth, Tommy ve Kathy'nin yaşamı huzurlu ve mutlu geçmiştir. Ancak korkunç gerçek onları yakalayacaktır. Üçü de diğer insanlara organ sağlamak için üretilmiş klonlardır.

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Imdblogo

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Thumb_716631892
    Beni Asla Bırakma - Never Let Me Go 2010 DVDSCR-XViD Tr Altyazi‏ Thumb_955203186

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

**Türkçe Alt Yazı İçindedir**

**EMEĞE SAYGI İÇİN BİR TEŞEKKÜR YETER**

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:43 pm